Felderhof legt liefde voor Italië vast in boek

Felderhof legt liefde voor Italië vast in boek 7

Rick Felderhof samen met Marjolein Westerterp. Rick vertelt in zijn nieuwe boek over zijn band met Italië. Foto: PR


Rik Felderhof  lanceert deze week zijn boek: ‘Een zomer in Italië’. Een reisjournaal met persoonlijke anekdotes. Dat gebeurt bij wijnsociëteit Wexxs in Blaricum. Afgelopen jaar werd Rik Felderhof door Marjolein Westerterp gevolgd op zijn reis door Italië. Al gravend in de schatkist van herinneringen ontstond er een boek met levensverhalen van een gesloten persoonlijkheid, aangevuld met lokale verhalen en met illustraties van Jos Thomassen.

Een zomer in Italië is een kennismaking met het mooiste van Italië aan de hand van fragmenten uit Felderhofs trilogie De Vliegenvanger en zijn persoonlijke anekdotes. Het boek leest als een avonturenroman. Na de boekpresentatie op 31 oktober 2018 is het boek te verkrijgen in alle ANWB-winkels en de boekhandels van Nederland. Tot die datum is het boek online te bestellen als preorder op de webwinkel van de ANWB.

Persoonlijke anekdotes

Rik Felderhof was gastheer van het televisieprogramma Villa Felderhof. Na zijn afscheid schreef hij onder het pseudoniem Ravelli De Vliegenvanger, een trilogie over het leven van een onhandige charmeur. Alle belangrijke thema’s van het leven – liefde, dood, vriendschap en religie – komen erin aan bod. Het werd een bestseller: er zijn al meer dan tweehonderdduizend exemplaren van verkocht. Over zijn nieuwe boek vertelt Rik Felderhof: “Zo royaal strooi ik normaal niet met mijn gevoelens. Ik heb van nature een zekere reserve. Ook tijdens deze reis heb ik die proberen te beschermen. Maar dat is slechts gedeeltelijk gelukt, door toedoen van de charmante, doch venijnige manier van interviewen van Marjolein Westerterp.”

Over Marjolein Westerterp

Marjolein Westerterp is een ervaren journalist, hoofdredacteur van het internationale reismagazine Oog voor Afrika en auteur van meerdere boeken, waaronder Willem-Alexander, een koning om in te lijsten en Een koningin om van te houden. Meer informatie over het boek: www.anwb.nl/rik-felderhof.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.