Plopsa Coevorden verrast 2 miljoenste bezoeker


Het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden verwelkomde vandaag op feestelijke wijze de 2 miljoenste bezoeker. Het was Fenne Van Den Broek uit Malden. Zij werd door verschillende Plopsa-figuren en een regen van confetti verrast.​

Het allereerste Nederlandse indoorpretpark van de Plopsa Group bereikte vandaag de kaap van 2 miljoen bezoekers, sinds de opening in 2010. De geluksvogel van de dag was Fenne Van Den Broek, die samen met haar ouders en broertje Swerre het park kwam bezoeken toen ze nietsvermoedend verrast werden. Ze kregen een uitgebreid cadeaupakket en elk een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart, die recht geeft op 1 jaar lang gratis toegang tot Plopsa Indoor Coevorden. “We zijn een beetje overdonderd door deze gebeurtenis.”, lacht mama Ronne. “Zoiets is ons nog nooit overkomen!”

Plopsa Indoor Coevorden opende haar deuren op 30 april 2010. Plopsa Indoor Coevorden is gericht op kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. “Het concept slaat bijzonder goed aan. We zijn dus enorm vereerd om vandaag onze 2 miljoenste bezoeker te mogen verwelkomen.”, aldus Rosalie Houtman, parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.