Beste reistips van Lonely Planet als cadeau-idee

De omslag van het Lonely Planet boek.


Het is weer de tijd van het jaar voor verlanglijstjes. Voor Sinterklaas of kerst. En het is dan wel zo leuk dat daar niet al te dure dingen op staan; het moet immers een aardigheidje blijven? Wie van reizen houdt kan het deze week verschenen nieuwste boekje met ‘allerbeste reistips’ van Lonely Planet op zijn lijstje zetten.

Door goed voorbereid op vakantie te gaan voorkom je immers een heleboel (onnodige) stress en ongemakkelijke situaties tijdens je vakantie. Met de allerbeste reistips van Lonely Planet kun je met een gerust hart aan je reis beginnen. De gids is van toepassing voor elke reis die je maakt, waar je ook ter wereld heen gaat, ongeacht je reisbudget.

Geld & verblijf

Wat zijn de beste plaatsen in het vliegtuig? Hoe voorkom je insectenbeten? Welke gadgets moet je echt niet vergeten mee te nemen? De tips in deze handzame gids zijn logisch geordend: voorbereiding van de reis, geld en verblijf; veiligheid en gezondheid; en de plezierfactor. Met bijdragen van diverse reisschrijvers en experts uit de reisbranche, en voorzien van grappige illustraties.

In het boekje vind je meer dan 50 beste reistips van de experts. Informatie:
De allerbeste reistips van Lonely Planet (inkijkexemplaar) | Lonely Planet | ISBN: 9789021570792 | € 12,50

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.