IJsvrij-festival tot 6 januari in Rotterdam

IJsvrij-festival tot 6 januari in Rotterdam 8

Beelden van een vorige editie van IJsvrij. Foto: Annemieke van der Togt/PR

De Nederlandse shorttrackster -5x Europees Kampioen- Yara van Kerkhof en haar zus, oud-shorttrackster Sanne van Kerkhof hebben deze week het IJsvrij Park Festival aan de voet van de Euromast in Rotterdam geopend. Lonely Planet plaatste de ijsbaan bij de drie mooiste van Europa. Het intiem verlichte winterfestival trok vorig jaar naar schatting zo’n 30.000 bezoekers.

Het IJsvrij Park festival is 7 dagen per week geopend van vrijdag 30 november 2018 t/m zondag 6 januari 2019, een week langer dan vorig jaar. De romantisch overdekte ijsbaan op de prachtige, historische plek in Het Park bij de Euromast wordt door menig bezoeker vergeleken met de ijsbaan in Central Park in New York. Maar het inmiddels bekende en geliefde IJsvrij-Café zorgt – verwarmd door houtkachels – voor een Hollandse inslag met stamppot en klaverjassen. Eerder al werd een uitgebreid activiteitenprogramma bekend gemaakt, van schaatsen, oudhollandse spellen en knutselen tot dansen in het weekend.
Het hele programma staat hier
https://ijsvrij.nl/programma/

Openingstijden en prijzen IJsvrij

Het IJsvrij Park Festival is 7 dagen in de week geopend, van vrijdag 30 november 2018 t/m zondag 6 januari 2019.
Doordeweeks van 12:00 – 19:00 uur.
Weekenden en kerstvakantie van 10:00 – 19:00 uur.

Het terrein is voor iedereen toegankelijk. Kinderen van 3 t/m 12 jaar schaatsen voor € 3,50 en vanaf 13 jaar betaal je € 5,00. Schaatshuur kost € 2,50. Informatie: IJsvrij.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.