Sinterklaas met Pieten naar Tikibad van Duinrell

De intocht van Sinterklaas. Foto: Elkedagvakantie


Ook dit jaar is de goedheiligman weer op Duinrell te vinden. Op 24 & 25 november 2018, en 1 & 2 december zijn Sinterklaas en zijn Pieten te bewonderen op Duinrell, dat voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot Landgoed van Sinterklaas.

Sinterklaas en zijn Pieten willen er op Duinrell samen met de bezoekers één groot feest van maken. Het Landgoed van Sinterklaas is geopend op 24 & 25 november en 1 & 2 december 2018 van 10.00 tot 16.30 uur. Wat is er te doen?

Activiteiten:
– Ieder uur een SiSaSinterklaasconcert. Laat hier je beste moves zien en zing samen met zangeres Sita de leukste Sinterklaas-hits. Uiteraard komt ook de Sint zelf langs.
– Geniet om 13:30 van de Magische Pietenparade. De Pieten, Sinterklaas én Rick de Kikker trekken samen door het park in een feestelijke optocht.
– Bezoek het Huis van Sinterklaas. Hier kun je zelf ontdekken waar de Pieten slapen en waar ze jouw cadeautjes inpakken.
– Tijdens het Landgoed van Sinterklaas zijn allerlei attracties geopend (afhankelijk van het weer). Misschien kun jij zelfs samen met Zwarte Piet in de achtbaan.
– Leef je na alle Sinterklaaspret uit in het Tikibad. Hier beleef je waterfun met 16 unieke glijbanen en Kids Waterpark Playa voor de kleinste bezoekers.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.