En wat doe je ’s nachts tijdens wintersport?

En wat doe je 's nachts tijdens wintersport? 8

Wandelen in de bergen tijdens wintersport. Foto: Elkedagvakantie


Dat een wintersport niet eindigt bij het ondergaan van de zon bewijst het Franse skiresort Les Menuires met zijn aanbod aan ‘nachtelijke’ winter activiteiten; binnen of in de sneeuw. Zodra het gaat schemeren worden de gebouwen van de Franse skiplaats spectaculair verlicht en kunnen de stappers weer aan voor heel wat nachtelijke avonturen. Van een rit op een sneeuwschuiver tot het evenement 24H Les Menuires.

Ook voor kinderen een goede reden om bedtijd nog even uit te stellen. 

Te doen in het donker
Van nachtelijke sneeuwschoenwandelingen tot skishows op de piste, zodra het donker wordt leeft dit deel van de Franse Alpen nog meer op. Nieuw in Les Menuires is een ‘moonlight ride’ op een piste groomer. Het service team van Les Menuires neemt gasten mee op de sneeuwschuiver om een kijkje achter de schermen te geven van de ‘pistes van Les Menuires’. Na een uur ‘groomen’ word je als gast afgezet bij een restaurant op de berg voor een smakelijk diner alvorens de ‘taxi’ weer voorrijdt voor een mooie tocht naar beneden.
€ 50,- voor volwassenen, € 30,- voor een kind (5-12 jaar oud)

De klok rond in Les Menuires
Op 8 december 2018 opent Les Menuires officieel ‘zijn deuren’ en ook dit jaar wordt dat weer groots gevierd. Tijdens het evenement 24 uur Les Menuires kunnen de ski’s weer worden ondergebonden en wordt het startschot voor een hopelijk hagelwit seizoen gegeven. Uiteraard wordt er weer gesnoept van raclette, gigantische kaasfondues en vloeit de Savoyarde wijn rijkelijk. Voor het openingsweekend is een speciale deal te boeken, inclusief verblijfslocatie, skipas en toegang tot alle activiteiten. 
Vanaf € 90,- per persoon


0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.