Airbnb verrast met 6 experiences

Koffie maken
Leer hoe je echt koffie moet maken. Foto: Canva.com/C00

De laatste pepernoten gaan de schappen uit en maken plek voor kerstkransjes en banketstaven. Kerstbomen worden opgetuigd en de wensenlijsten ingevuld, Kerst is bijna hier!  Met deze zes Airbnb Experiences ben je goed voorbereid. Zo kun je tijdens een Airbnb Experience zelf parfum maken of Keniaans leren koken. 


Staat er dit jaar een traditionele kalkoen op het menu? Of worden de gasten getrakteerd op een Keniaanse schotel? Een bakje koffie na? Dan weet jij vanaf nu voor welke koffiebonen favoriet zijn! Volg van tevoren een van deze Experiences en wordt masterchef in eigen keuken! 

Wordt een masterchef 

– Keniaans leren koken – Amsterdam 

Kenia heeft 44 verschillende stammen, welke allemaal invloed hebben op de Keniaanse keuken. Leer tijdens de workshop gebruik te maken van alle vijf de zintuigen, precies zoals men dat in Kenia doet. 

– Masterclass koffie – Amsterdam 

Host Nathan is een koffie expert. Hij geeft een volledige koffie training – van boon tot mok. Tijdens deze training neemt hij gasten mee naar de oorsprong van koffiebonen en laat hij zien hoe deze direct invloed heeft op de uiteindelijke smaak. Nathan laat ook de diverse methoden zien hoe koffie gebrouwen wordt.

– Geheim cocktail ingrediënt – Monnickendam 

Host Franziska werkt voor een internationaal parfumhuis en is een echte geurenkenner! In deze workshop leert zij haar gasten hoe je van gedroogde bloemen en kruiden een heerlijke siroop kunt maken. Deze siropen zijn het geheime ingrediënt voor de beste Kerst cocktails! 

Met een waslijst aan cadeaus die gekocht moeten worden kan het soms lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Kies voor een persoonlijk cadeau en maak je eigen parfum of snijdt uit leer een pasjeshouder. Met deze Experiences maak jij een ‘one of a kind’ cadeau.

Maak een prachtig kerstcadeau
– Hoofd sculpturen – Amsterdam 
Hoe leuk is het om jouw eigen hoofd van klei cadeau te doen aan opa of oma? Kunstenares Godelieve helpt haar gasten met het sculpturen van een portret en zorgt voor een perfect lijkend eindresultaat. 
– Leren Pasjeshouder – Amsterdam 
Op zoek naar een cadeau voor een man? Deze handgemaakte leren pasjeshouder is gegarandeerd een hit! Host Karel legt uit hoe je leer kunt snijden, polijsten en vervolgens mag je zelf aan de gang. Leuk detail: personaliseer de pasjeshouder door er initialen in te drukken. 
– Parfum maken – Amsterdam 
Op zoek naar een persoonlijk cadeau? Zelfgemaakte parfum! Host Frank vertelt tijdens de workshop alles over de historie van parfum en diverse methodes om parfum te maken. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een flesje zelfgemaakte parfum van 10 ml, een heerlijk cadeau. 

Over Airbnb

Airbnb is het grootste platform voor het verhuren en boeken van accommodaties overal ter wereld. Op de website worden meer dan drie miljoen vakantieadressen aangeboden in 33.000 steden in 92 landen. Het bedrijf werd in 2008 opgericht in het Amerikaanse San Francisco door Brian Chesky, Joe Gebbia en Nathan Blecharczyk. Zie voor meer informatie ook www.airbnb.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.