Nederlandse acteurs op verjaarsvisite bij Mickey Mouse

De cast van Goede Tijden Slechte Tijden in Disneyland Parijs. Foto: PR

Da’s nog eens een bedrijfsuitje! De cast en crew van Goede Tijden, Slechte Tijden is afgereisd naar Disneyland Paris om 90 jaar plezier met Mickey Mouse te vieren tijdens Disney’s Betoverende Kerst: Mickey’s Vrolijke Kerstfeest.

Mickey ontving de acteurs en alle makers van de populaire en Nederlands langstlopende tv-serie voor het Kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park. Van dit feestelijke moment werd een groepsfoto gemaakt. De GTST cast en crew, waaronder Jette van der Meij, Everon Jackson Hooi, Ferri Somogyi, Marly van der Velden en Britt Scholte, heeft ook samen de Disney Christmas Parade gezien en beleefde samen de avondshow Disney Illuminations.

Jette van der Meij: “We vinden het heel bijzonder dat Disneyland Paris ons heeft uitgenodigd om met de hele cast en crew van GTST de 90ste verjaardag van Mickey te vieren. Ik heb genoten van de parade. Zeker in deze periode van het jaar is het extra magisch.”

Om 90 jaar magie en plezier te vieren gebruikt Mickey Mouse een aantal tradities om de gasten een kerst vol met verrassingen te bezorgen. Het feest vindt iedere dag plaats en duurt nog tot en met 6 januari 2019.

https://news.disneylandparis.com/nl/2018/09/04/disneyland-paris-viert-90-jaar-mickey-mouse-tijdens-disneys-betoverende-kerst-mickeys-vrolijke-kerstfeest/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.