Nieuw: ANWB Extra wintersportgidsen voor Zillertal en Ski amadé

Een van de nieuwe reisgidsen van de ANWB. Foto: PR

Van de populaire Oostenrijkse wintersportgebieden Ski Amadé en Zillertal Superski zijn voor het eerst ANWB Extra reisgidsen verschenen. Behalve aanraders voor mooie pistes, de beste berghutten, de leukste après-ski en bezienswaardige stadjes geven de gidsen ook tips voor activiteiten met kinderen én voor onverwachte uitjes, zoals een sneeuwschoenwandeling of een treinrit door het dal.

De ANWB Extra reisgids Zillertal Superski biedt naast veel praktische tips over pistes, skiverhuur, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden. Maak een treinrit over de historische Zillertalbahn, ga bier proeven bij de Zillertal Bierbrouwerij of bezoek de op 2350 meter hoogte liggende Wedelhütte, een traditionele Oostenrijkse berghut met een spectaculair uitzicht over de bergen.

Naar Mozart

De ANWB Extra reisgids Ski amadé biedt eveneens praktische tips over pistes, skiverhuur, vakantiehuizen, hotels en vervoer. Ook deze gids biedt 15 inspirerende bezienswaardigheden die het bezoeken waard zijn. Bezoek het geboortehuis van Mozart in Salzburg, maak op een zonnige winterdag een ritje in de arrenslee bij Filzmoos of zoek de rust op tijdens een langlauftocht bij Hüttschlag.

De klein gids ANWB Extra past makkelijk in een tas en heeft een uitneembare kaart. De gidsen zijn voor €11,99 (ledenprijs €11,49) per stuk te koop in de (online) boekhandel, in de ANWB-winkel en op anwb.nl/webwinkel.ANWB Extra kent meer dan 100 gidsen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.