Rotterdam staat een paar dagen in vuur en vlam

Rotterdam staat een paar dagen in vuur en vlam 9
Een vuurspuwer aan het werk in Rotterdam. Foto: vidar-nordli-mathisen / PR

Rotterdam viert de aftrap van het nieuwe jaar met een driedaags vuurfestival voor jong en oud. VUUR & VLAM Festival biedt van 18 t/m 20 januari 2019 een uitgebreid programma met spectaculaire vuurshows, een nieuwjaarsvuur, live muziek, vuurkunstenaars, bijzondere installaties en theater. De locatie op het dak van de Hofbogen zorgt voor een unieke achtergrond van dit festival waarbij alles om vuur, warmte en gezelligheid draait. Tevens is VUUR & VLAM Festival het eerste festival van het nieuwe jaar in Rotterdam.

Voor kinderen zijn er workshops zoals ‘fikkie stoken’ en smeden en bij de vuurtonnen kunnen bezoekers marshmallows roosteren, broodjes bakken en opwarmen met glühwein en warme chocomel. Uiteraard kan er ook een hapje worden gegeten.

VUUR & VLAM Festival werkt samen met Carnivale Den Haag. Carnivale staat voor betovering en verwondering zoals dat in 1930 ging. Reizende rariteiten, spectaculaire wetenschap, bizarre bezienswaardigheden en spannende danseressen.

Samen met ondernemers uit Rotterdam Noord presenteert Stichting de Loodsen dit gloednieuwe festival in Luchtpark Hofbogen. Vuur & Vlam is voor en door de buurt. Het festival werkt nauw samen met ondernemers en organisaties uit de Agniesebuurt en het Oude Noorden.

Locatie: Luchtpark Hofbogen (nabij station Hofplein)
Data en openingstijden: 18,19 en 20 jan. van 16:00 – 22:00
Het exacte programma en namen worden bekendgemaakt via de website. http://www.vuurenvlamfestival.nl/
Entreeprijs volwassenen: €5,00
Entreeprijs 6 t/m 12 jaar: €2,50 (t/m 6 jaar gratis)
VUUR & VLAM Festival is een van de drie evenementen die Stichting De Loodsen organiseert onder de noemer Winter Welkom.

Winter Welkom is onderdeel van de agenda van Winter in Rotterdam. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdam.info/winter

One Response

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.