Swift Group komt met luxe buscamper

Het nieuwe model uit de camper-familie. Foto: PR


Swift heeft de afgelopen jaren een nieuwe start gemaakt met de Toscane camperserie.Deze Toscane serie, is steeds meer uitgebreid en nu is het tijd om daar ook een buscamper aan toe te voegen. Momenteel bestaat de Swift Toscane serie uit 5 indelingen verdeeld over 2 series de 600-serie en de luxere 700-serie.

Indeling Toscane

Beide series gaan komend jaar vrijwel ongewijzigd het nieuwe modeljaar in. Dit geeft ruimte om het programma uit te breiden met een nieuwe buscamper: de Toscane 599 FB.Een compacte bus met een lengte van 6 meter. Ondanks de compactheid is deze wagen volgens de producent verrassend ruim. Het achterin dwars geplaatste twee persoons bed heeft een lengte van 1,90 meter. Uniek in deze klasse. Door de voorstoelen te draaien ontstaat voor een mooie zit die met de zitbank genoeg ruimte biedt om de avond door te brengen. Middenin staat de toiletruimte en keuken.

Lichtmetalen wielen

De uitstraling van de buitenkant laat zien dat deze camper geen instapper is. De wagen is voorzien van luxe striping en is gespoten in de kleur Iron Grey metallic. Lichtmetalen wielen maken het geheel af. Standaard is de 130 pk Fiat motor. Binnenin heeft het afgewerkte interieur luxe stoffering en uitneembaar tapijt.

Airconditioning

De standaarduitrusting is uitgebreid met o.a. cabine-airconditioning, standaard ESP op de wagen, achteruitrijcamera, parkeersensoren, rook- en koolmonoxide melders, 85 liter Dometic koelkast, Truma Combi 4 voor verwarming en warm water, lichtpakket met dimbare LED-spotjes, winterpakket met verwarmde tanks en geïsoleerde leidingen. Swift geeft tevens tot 10 jaar garantie op vochtinwerking in de opbouw.

Swift campers worden in Nederland geïmporteerd door Caravan Trading Europe B.V. Website: www.swiftcampers.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.