Luxe vakantie op Kos nu met Mini

Op vakantie in Griekenland en dan daar in een Mini kunnen rondrijden, dat is het idee. Foto: PR

Ikos Resorts introduceert in 2019 opnieuw vernieuwingen in het perspectief van de luxe all inclusive vakantie-ervaring. Ikos Resorts, het hotelmerk dat in 2018 door reizigers op TripAdvisor werd verkozen met het beste luxe all inclusive aanbod ter wereld, gaat een stap verder. Ikos biedt dit jaar alle gasten gratis de vrijheid van de MINI Drive Adventure aan, om de bestemming individueel te verkennen zonder extra kosten, als deel van de luxe all inclusive beleving. Tot slot kondigt Ikos de opening aan van Ikos Aria in Kos, het vierde resort van Ikos in Griekenland.

​Ikos Deluxe Collection betekent deze zomer voor de gasten een nog individuelere en persoonlijkere benadering van service – vóór aankomst, tijdens het verblijf en bij vertrek. Het is de bedoeling van Ikos Resorts om de verwachtingen van de gasten te blijven overtreffen.

Eigen conciërge

In 2019 wordt de Ikos Deluxe Collection opgewaardeerd met professioneel opgeleide Deluxe conciërges die de gasten een gepersonaliseerde verblijfservaring bezorgen. Vanaf de boeking kunnen gasten hun verblijf op maat creëren op basis van hun voorkeuren. Elke gast heeft een persoonlijke conciërge die ervoor zorgt dat het verblijf echt persoonlijk is.

Eigen drankjes

De minibar wordt bijvoorbeeld gevuld met de favoriete drankjes en snacks van de gasten, hun favoriete schoonheidsproducten zijn voorzien op de kamer en hun favoriete drankje staat bij aankomst op hen te wachten. Bij aankomst worden de koffers voor hen uitgepakt en bij vertrek wordt er voor hen ingepakt. Elke avond van het verblijf worden de gasten verrast met een speciale service op basis van hun voorkeuren. Bijvoorbeeld kunnen ze, wanneer ze terugkomen op de kamer, een fles van de wijn vinden die ze de avond ervoor zo lekker vonden bij het diner, of een selectie chocolaatjes voor de kinderen.

Al voor de aankomst zorgt het conciërgeteam er samen met de gasten voor dat het verblijf perfect georganiseerd is, volgens hun behoeften en voorkeuren, met restaurantreserveringen, kinderopvang, spa-behandelingen, activiteiten. Ook bij het vertrek moeten gasten ervaren dat er verrassend goed voor hen is gezorgd en dat alles voor hen is geregeld.

Eigen Mini

Leuk nieuws voor komende zomer is dat alle Ikos gasten de MINI Drive Adventure aangeboden krijgen, in het kader van ‘Local Discovery’. Gedurende een dag kunnen gasten in alle vrijheid de bestemming verkennen in een gloednieuwe Mini, zonder extra kosten, als deel van de all inclusive-ervaring. Met de Ikos Mobile App kunnen ze de meest interessante plekjes van de bestemming ontdekken in Chalkidiki, Corfu of Kos.

Michelin-chef

Na de succesvolle opening van Ikos Dassia in Corfu in 2018, opent Ikos Resorts een vierde resort met de launch van Ikos Aria in Kos op 15 mei 2019.​ Het nieuwe vijfsterrenresort ligt aan de zuidwestkust van Kos, aan een idyllisch privé-zandstrand dat zich uitstrekt over 20 ha en een uitzicht biedt op de Egeïsche Zee.

Ikos Aria zal hoogstaande all-inclusive faciliteiten bieden op het populaire Dodecanese eiland. Het zal beschikken over 373 elegante en moderne kamers, acht restaurants en zeven bars. Gasten zullen verwend worden met à-la-carte menu’s gecreëerd door Michelin-chefs, een keuze uit 300 wijnen geselecteerd door de Ikos sommelier, privézwembaden, bediening aan het zandstrand, een ruime waaier sporten en gratis kids clubs.

Meer informatie via www.ikosresorts.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.