Napels nieuwe Italiaanse KLM-bestemming

 

 

 

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Anna Romano (@anna.romanouk) op

In het voorjaar van 2019 breidt KLM haar netwerk uit met de havenstad Napels. Dit is KLM’s tiende bestemming in Italië en wordt alleen in de zomermaanden aangevlogen. Op 21 april 2019 vertrekt de eerste KLM-vlucht naar Napels. KLM zet hiervoor een Boeing 737-700/800 in.

In de maanden juli en augustus vliegt KLM dagelijks naar deze bestemming en tijdens de rest van het seizoen is dat alleen in de weekenden.
Napels is, na Rome en Milaan, de derde stad van Italië en heeft de vierde grootste Italiaanse economie.

De stad heeft een van de grootste en drukste havens van de Middellandse Zee. Wereldwijd staat Napels hoog aangeschreven als toeristische bestemming en dit alles maakt Napels volgens de luchtvaartmaatschappij een waardevolle toevoeging aan het KLM-netwerk.

Napels werd gesticht door de oude Grieken en is een van de meest cultuurrijke steden van Europa. Zo staat de karakteristieke binnenstad van Napels sinds 1995 aangemerkt als Wereldcultuurerfgoed door UNESCO. Daarnaast is de stad bekend om zijn wereldberoemde Napolitaanse keuken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.