Boek: De mooiste reizen voor backpackers

Boek: De mooiste reizen voor backpackers 9
De mooiste bestemmingen voor backpackers in een boek. Foto: PR

Van de bijzondere plekjes in Sri Lanka tot een roadtrip door het ruige Canada en wekenlang rondtrekken door het imposante Zuid-Afrika: met een backpack kun je op alle plekken ter wereld komen. Reisblogster Roëll de Ram, van WeAreTravellers.nl, heeft in haar boek Backpack bestemmingen de mooiste reizen vastgelegd. Een inspirerend boek voor zowel de budgetreiziger als de ‘flashpacker’.

Backpackers heb je in vele soorten en maten. Van de budget-backpacker die zo goedkoop mogelijk de wereld willen ontdekken, tot de flashpacker, die gewapend met de allerlaatste gadgets liever wat meer geld neertelt voor een comfortabel hotel. Maar één ding hebben ze gemeen: ze houden van rondreizen. Welke backpacker je ook bent, met dit boek kan elke soort reiziger uit de voeten. Ontdek de 23 mooiste backpackreizen.

Van IJsland tot Australië

In Backpack bestemmingen vind je drieëntwintig persoonlijke reisverhalen. Met daarin voor elke bestemming praktische tips, mooie routes en foto’s. Van een tempeltour door Myanmar tot een reis langs de oostkust van Australië. Maar ook een ijskoude backpack reis door IJsland is te vinden in het boek.

Roëll de Ram is fulltime reisblogger en oprichter van WeAreTravellers.nl, een van de grootste travelblogs in Nederland. Haar eerste backpackreis maakte ze op 19-jarige leeftijd naar Brazilië. Sindsdien heeft ze tientallen backpackreizen gemaakt.
Backpack Bestemmingenl | Roëll de Ram | ISBN:9789021569802 | € 20,- |

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.