Haagse binnenstad heeft eigen Time to Momo miniguide

Time to Momo voor Den Haag. Foto: PR

Een dagje of weekendje op pad naar de historische binnenstad van Den Haag is altijd een goed idee. De winter is een mooie tijd om te genieten van musea of je te verwarmen aan een Haags bakkie. Aan de hand van de time to momo miniguide ontdek je de Denneweg, Noordeinde, de Hoogstraat en het Hofkwartier. Je wandelt langs koninklijke bezienswaardigheden, hippe koffietentjes en typisch Haagse plekken. De miniguide is te downloaden via de time to momo-app en webshop.

Local Lorraine Wernsing
Na vele omzwervingen weet Lorraine het zeker: Den Haag is haar stad! Ze woont op tien minuten van het strand en is altijd op zoek naar de leukste adresjes in de stad. In de time to momo Den Haag Binnenstad miniguide deelt ze uit liefde voor haar stad alleen de échte highlights. Ze maakte een selectie van de favoriete restaurantjes, cafeetjes, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden waar de locals graag komen. Lorraine laat je genieten van Den Haag Binnenstad, en dat zonder dat je je hoeft voor te bereiden!

Over mo’media
time to momo is een uitgave van uitgeverij mo’media, een onafhankelijke, innovatieve uitgeverij. Al bijna 20 jaar geeft mo’media vol passie kwalitatieve reisgidsen uit, eerst onder de naam 100% Reisgidsen maar sinds 2016 onder de naam time to momo. De uitgaven zijn altijd praktisch, up-to-date en verrassend en vaak voorzien van een handige app of een bijbehorend online platform. Voor iedere bestemming heeft time to momo een local die voor de reiziger de leukste adresjes verzamelt. Al deze adressen zijn terug te vinden in wandelroutes, waarmee de stad echt beleefd wordt. time to momo is terug te vinden als hardcopy reisgids, in de app store of online.

Overige informatie 

timetomomo.com
hofkwartierdenhaag.nl
hetnoordeinde.nl
denneweg.nl
denhaag.com/nl/binnenstad

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.