Lonely Planet Mooiste treinreizen: ontdek de wereld per spoor

Lonely Planet Mooiste treinreizen: ontdek de wereld per spoor 8
De omslag van het treinenboek. Foto: Lonely Planet

Dagelijks reizen zo’n 1 miljoen mensen in Nederland met de trein, op één van de drukst bezette spoornetwerken te wereld. Maar naast de ritjes tussen wonen en werk is er nog een wereld aan treinreizen te ontdekken buiten ons land. Van de meest luxueuze ritten tot een simpel boemeltje, elke treinreis heeft zijn charme. In de nieuwe Lonely Planet Mooiste treinreizen staan de 60 meest bijzondere treinreizen ter wereld. Van de meest iconische treinreizen (zoals The Rocky Mountaineer in Canada) tot een heel kort maar bijzonder forensenritje in Hong Kong.

Een binnenlandse vlucht is vaak een makkelijke en snelle oplossing om van A naar B te gaan. Maar je kan zoveel meer zien als je eens de trein pakt. In Lonely Planet Mooiste treinreizen vind je van alle continenten de meest bijzondere treinreizen. Van bekende routes die al jarenlang over het spoor razen tot nieuwe spoorlijnen zoals de hoogste spoorlijn ter wereld naar Lasha in Tibet.

Elke treinreis wordt vergezeld van praktische informatie, zoals ticketopties, dienstregelingen en haltes, prachtige foto’s van de omgeving en een geïllustreerde routekaart.

Het is een boek om geïnspireerd te raken voor de mooiste treinreizen ter wereld. Maar ook om even bij weg te dromen als je weer in de trein richting je werk stapt.
Lonely Planet Mooiste treinreizen | Lonely Planet | ISBN: 9789021570044 | € 25,- |

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.