Transavia heeft 6 nieuwe zomerbestemmingen

Een vakantie in Brindisi. Foto: Transavia/PR

Komende zomer biedt Transavia ruim 70 bestemmingen aan, waaronder zes nieuwe zomerbestemmingen: Brindisi, Tanger, Zadar, Beiroet, Nador en Krakau. Het zomerschema van Transavia gaat in op 1 april 2019 en loopt tot en met 31 oktober 2019.

Steeds meer Nederlanders weten de weg naar het veelzijdige Kroatië te vinden. Naast Dubrovnik, Pula, Rijeka en Split vliegt Transavia deze zomer naar Zadar. Zadar is één van de mooiste steden van Kroatië, maar nog een stuk rustiger dan Dubrovnik en Split. De stad is een waar openluchtmuseum. En net buiten het centrum kun je al van het strand genieten.

Beiroet, Nador en Krakau

De vluchten naar Beiroet, Nador en Krakau, deze winter voor het eerst uitgevoerd, worden ook in de zomer aangedaan. Beiroet, de hoofdstad van Libanon, is een stad met een rijke historie. Het centrum kenmerkt zich door smalle, gezellige straatjes met winkels, restaurants en nachtclubs. De hele kustlijn van Beiroet is in de zomer een grote promenade met verschillende beach clubs.

Nador is een authentieke havenstad in Marokko, vrij van massatoerisme. Je vindt er kleine lokale hotels en restaurantjes waar je kunt proeven van de diverse Marokkaanse keuken vol smaken en geuren.

Krakau in Polen is een mooie stedentripbestemming voor wie houdt van de combinatie cultuur en geschiedenis. Van het Wawel kasteel tot het voormalige concentratiekamp Auschwitz.

Brindisi en Tanger

In de hak van Italie, in de regio Puglia ligt de havenstad Brindisi. Als je van de pure en verfijnde Italiaanse keuken houdt, van de betere Italiaanse wijnen en van Griekse en Romeinse geschiedenis in combinatie met zon en strand, is de hele Puglia regio een fantastische uitvalsbasis.

Tanger in Noord-Marokko is een van de oudste steden van Marokko en wordt ook wel de Witte Stad genoemd. De stad is multicultureel met islamitische, christelijke en joodse gemeenschappen. Schrijvers, kunstenaars en musici voelen zich al jaren tot deze bruisende en kleurrijke stad aangetrokken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.