Happy Spirit Days: Festival over yoga en voedsel

Happy Spirit Days: Festival over yoga en voedsel 9
Eten is een belangrijk onderdeel van het festival. Foto: PR

Met het succes van de eerste twee edities nog vers in het geheugen hebben de organisatoren zich al weer volop gestort op de Happy Spirit Days van 2019. Dit jaar wordt het evenement gehouden op 21, 22 & 23 juni. Dit kleinschalige festival biedt drie dagen toonaangevende sprekers, eigentijdse workshops en optredens.

De onderdelen dit jaar: yoga met live drums, harp of een dj, op adem komen met Tom van Huijstee, a healthy life met voedingscoach Jesse van der Velde , oosterse oplossingen voor westerse problemen door filosoof Stine Jensen, yoga in concert beleving met Jan Kuiper, ukelele in een uur leren spelen, the best of meditatie met Tijn Touber, je dromen verklaard door Jacqueline Voskuil.

Hart & hoofd

,,Alle ingrediënten voor een leven in balans zijn aanwezig, zowel voor beginners als voor gevorderden. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op de yogamat gezeten hebt: hier vind je inspiratie voor hart en hoofd, met beide benen in het boerderijgras. Een toegankelijk festival waar het vooral leuk is, iedereen zich thuis voelt en je ook nog eens nieuwe inspiratie opdoet”, zo stellen de organisatoren.

Happy Belly

Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites (denk aan onze vegan Happy Belly burger) en geven experts waaronder handlezer Isabel Capelli en numerologe Ineke Sampers inzicht in leven en toekomst. Ook op de Happy Bazaar met onder meer een mini-parfumfabriek, verrassende kunstobjecten en de nieuwste yoga-outfits is 24/7 wat te ontdekken. Happy Spirit Days 2019 vinden plaats op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni op een authentieke boerderij in het Gooi in Nederland. Kijk voor info op www.happyspiritdays.nl

Of: Facebook

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.