Sentido, 10 jaar oud, maar ken jij het?

Sentido, 10 jaar oud, maar ken jij het? 9
Het hotelmerk Sentido bestaat 10 jaar. Foto: PR

Het eerste en daarmee tevens oudste hotelmerk van reisorganisatie Neckermann Reizen, Sentido, viert dit jaar haar tiende verjaardag. Volgens Neckermann is het een geliefd hotelmerk, vooral onder Nederlandse reizigers, maar toch zal het niet voor op de tong liggen bij veel mensen als ze gevraagd wordt naar een bekend hotelmerk.

Neckermann Reizen omschrijft zelf de voordelen van het merk: ,,Bij Sentido krijg je net dat tikkeltje meer tijdens je vakantie, omdat we beseffen dat zelfs de kleinste details belangrijk zijn… Een adembenemend uitzicht, tot laat kunnen ontbijten, kies je favoriete hoofdkussen, een glas versgeperst fruitsap en nog veel meer details maken van onze Sentido hotels de meest gastvrije uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie.”

Sentido Day Break

Bij Sentido wordt gebruik gemaakt van een conciërge: ,,Doe mee aan een Sentido Day Break, of sluit aan bij een van de Holiday Plus activiteiten zoals Discover Walk of een speurtocht voor de kleineren onder ons. In ieder hotel is daarnaast ook een Holiday Conciërge aanwezig, die vertelt je alle insider tips van het hotel én de omgeving. Wil je een romantisch diner organiseren? Ook dan kan de Holiday Conciërge je van dienst zijn. Van het organiseren van een romantisch diner of zelfs een huwelijksaanzoek.”

Ter gelegenheid van het jubileum vinden in diverse hotels feestelijke gelegenheden plaats, van gala diners tot een cakeceremonie bij het buffet.

In een nieuw jasje

Sentido grijpt het jubileum aan om het logo te vernieuwen en Sentido Perissia, in Turkije, en twee Sentido’s in Griekenland zijn onlangs geheel gerenoveerd.

Neckermann Reizen maakt deel uit van één van de grootste reisconcerns ter wereld, Thomas Cook. Wereldwijd staan er 22.000 medewerkers voor haar klanten klaar. Ieder jaar kiezen wereldwijd meer dan vier miljoen mensen ervoor om met Neckermann te reizen. Meer informatie:

https://neckermann.nl/hotels/sentido/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.