De meest ge-instagram-de hotellobby’s van de wereld

De meest ge-instagram-de hotellobby's van de wereld 9
Collage van Instagram-foto’s van een hotellobby. Hier onder staan de originelen met verwijzing naar de makers.

Ze zeggen wel eens: De eerste indruk bepaalt alles. Onbewust geldt dat ook voor de lobby van een hotel. Op het moment dat je er naar binnen stapt moet je je op je gemak voelen. Het moet als thuiskomen voelen na een drukke dag stad of aan het strand.

Het ene hotel slaagt daar beter in dan de ander. Dat blijkt onmiddellijk uit deze reeks van hotellobby’s die te vinden is op Instagram. De gasten laten in foto’s hun enthousiasme over de plek waar ze mogen verblijven blijken. Als een van de foto’s je aanspreekt kun je door op de foto te klikken bij de maker komen en meteen kijken wat voor een beeldmateriaal hij/zij gemaakt heeft tijdens zijn verblijf in het bewuste hotel. Tien foto’s als inspiratie voor een volgende vakantie!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.