Droombaan voor jou? Drie maanden lang betaald op reis met Corendon

Droombaan voor jou? Drie maanden lang betaald op reis met Corendon 8
Een reis om de wereld is dankzij deze baan goedkoper en makkelijker dan ooit. Foto: CC0/Pixabay

Niks bijzonders om handen op dit moment? Of ‘in between jobs’? Corendon biedt deze zomer een toffe baan aan, die van gratis wereldreiziger. Deze job biedt foto- en videografie talenten met passie voor reizen dé kans om drie maanden lang betaald op reis te gaan naar Corendon-bestemmingen.

Tijdens de trips wordt er zoveel mogelijk mooie relevante content geschoten voor de socialmediakanalen van Corendon. De Wereldreiziger reist in juni, juli en augustus naar vele bestemmingen van Corendon; van Bali tot Griekenland en van Bonaire tot Turkije. Solliciteren kan tot 1 mei via het Instagram kanaal van Corendon via #droombaancorendon en de website www.corendon.nl/droombaan.

De drie meest talentvolle sollicitanten krijgen in een challenge een extra opdracht waarna de winnaar drie maanden lang de wereld rondreist.

De wereldreiziger ontvangt een vergoeding in de vorm van een minimumsalaris per maand. Daarnaast worden de vluchten, de huurauto, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en het avondeten vergoed.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.