Jumping Jack: muziekfestival met ronkende motoren

In Assen laten ze horen dat muziek en motorsport zich prima laten combineren. Foto: PR

Op het TT circuit van Assen is van 9 tot en met 19 mei 2019: Jumping Jack, een grootse theatervoorstelling met rockmuziek en ronkende motoren over het leven van coureur Jack Middelburg. Frank Lammers regisseert het spektakel van producent BUOG met hoofdrollen voor Matteo van der Grijn en Julia van der Vlugt. Tickets zijn te koop via JumpingJack.nu.

Jumping Jack, volgens eigen zeggen ‘dé retrovoorstelling van 2019, is een meeslepend en ontroerend theaterspektakel met rockmuziek en ronkende motoren over het leven van de bekendste Nederlandse motorrijder uit de jaren tachtig, de held Jack Middelburg’.

Het is een show met vijf acteurs, tien jonge theatertalenten, twintig historische racemotoren, dertig gitaristen met snelle riffs, veertig enthousiaste spelers, tachtig dansers boordevol energie en een live-band met topmuzikanten die de roemruchte seventies & eighties in volle glorie laten herleven.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.