Keukenhof is nu ook in Amsterdam te vinden

Keukenhof is nu ook in Amsterdam te vinden 9
De opening van de Keukenhof Pop-Up Winkel in Amsterdam. Foto: Keukenhof

Keukenhof heeft dit jaar voor het eerst een eigen pop-up winkel in Amsterdam. Samen met partner Tours & Ticket is op het Damrak een winkel geopend waar dagtrips naar Keukenhof en de Bollenstreek worden verkocht. Bezoekers stappen op bij Amsterdam CS.

Bart Siemerink, directeur Keukenhof en Wim van Meerveld, commercieel directeur van Tourism Group, zijn enthousiast over de nieuwe winkel. Siemerink: “De combinatie van vervoer en tickets is makkelijk en voordelig voor de bezoekers. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag om Keukenhof als Nederlandse topattractie goed bereikbaar maken voor toeristen en dagjesmensen.”

Tours & Tickets verzorgt al jaren dagtochten naar Keukenhof. Van Meerveld: “Keukenhof is een mooie bestemming voor de vele toeristen in Amsterdam en zorgt daarmee voor spreiding van de bezoekers aan de stad. De opening van de pop-up winkel maakt het voor toeristen nog makkelijker om hun reis naar Keukenhof te plannen.”

De Keukenhof winkel staat midden op het Damrak in Amsterdam is tot en met 19 mei 2019 dagelijks geopend van 08.00-22.00 uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.