Lonely Planet: 100 reizen die je leven veranderen

Lonely Planet: 100 reizen die je leven veranderen 9
De omslag van het boek.

Reizen heeft vaak iets magisch. Het prikkelt de nieuwsgierigheid en het inspireert. Sommige reizen zijn zelfs zo bijzonder dat ze je leven veranderen. In Lonely Planet 100 reizen die je leven veranderen delen ervaren reizigers hun meest bijzondere ervaringen en inzichten, en de momenten die hen als individu hebben veranderd.

Juist onderweg sta je open voor nieuwe ontmoetingen en indrukken. Bijna iedere reiziger komt terug met nieuwe ervaringen. Door dit boek zul je de kracht van reizen ervaren, het zal je aansporen om anders over de wereld te gaan denken en vooral om zelf op reis te gaan, zo is de overtuiging van de producent.

Naast inspirerende verhalen en schitterende foto’s van Lonely Planet-experts vind je daarom ook allerlei praktische informatie voor de reis. Lees over de bijzondere ontmoeting met een berggorilla in Rwanda, het pure leven bij de gaucho’s in Patagonië en het verbijsterende inzicht op het eiland Vatulele in de Stille Oceaan bij het uitkijken over de zee.
Lonely Planet 100 reizen die je leven veranderen | Lonely Planet | 9789021571911 | € 20,- | 7 mei 2019

Hier kun je het boek inkijken

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.