Portugees hotel: Luxe is als je kinderen het leuk hebben

Een luxe vijfsterren (familie)vakantie draait niet langer om Michelinsterren, luxe beautyproducten en gesteven linnen. Tegenwoordig gaat het echte gevoel van luxe over uitstekende service en vriendelijk personeel, uitgebreide kindvriendelijke menukaarten en een leuke tijd voor zowel de kinderen als hun ouders. Daarvan is de Portugese luxe familiehotelketen Martinhal overtuigd: “Family quality time is het allerbelangrijkste ingrediënt voor een geslaagd vakantieverblijf. Het nieuwe luxe”.

Om de hele familie comfortabel en thuis te laten voelen, beschikken de hotels van Martinhal over extra ruime familiekamers. Deze ‘home away from homes’ zijn voorzien van XXL bedden van ruim 2×2 meter. Perfect voor een relaxt, knus begin van de dag: allemaal samen in het grote bed. Op alle kamers vind je familievriendelijke details zoals opstapjes in de badkamers, tafels met afgeronde hoeken, luieremmers, badeendjes en badjassen in alle maten.

Familiediners zonder gedoe

De restaurants van Martinhal serveren heerlijke gerechten voor elk familielid: de menu’s staan vol met lokale Portugese lekkernijen of zijn geïnspireerd op de Italiaanse keuken, Bij de Mbar kun je terecht voor een snelle bite en voor de kleintjes is er een speciaal menu met vers gepureerde hapjes. Na het eten leven de kinderen zich uit in de kids corner terwijl hun ouders nog even relaxen en nagenieten van hun dessert of kopje koffie.

Samen relaxen

Ontspannen en relaxen in een spa of wellness vormt voor veel vakantiegangers een vast onderdeel van een luxe vakantieverblijf. Bij Martinhal zijn de kinderen overal welkom, ook in de spa- en wellnessruimte. De hotels en resorts bieden zelfs speciale duo-behandelingen voor (groot)ouders en de kinderen. Samen genieten van een luxe vakantie bij Martinhal betekent samen in de watten worden gelegd.

Lissabon

Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

Social media

Om te zien hoe anderen het ‘all-inclusive’ verblijf bij Martinhal beleven kun je zoeken op de hashtags #martinhal #martinhalmemories #luxuryfamily #portugal #cantskipportugal Meer informatie: www.martinhal.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.