Slagharen eerste pretpark met een Subway-vestiging

De officiële opening van het klimpark in Slagharen. Foto: PR

De langgekoesterde wens van een voetgangerstunnel is dit seizoen bij Attractiepark Slagharen gerealiseerd. De tunnel is geopend door Jan ten Kate, wethouder van de Gemeente Hardenberg, Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland en Wouter Pops, nieuwe General Manager van Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Ieder jaar verwelkomt het park circa 1 miljoen gasten en zij betreden het park vanaf heden allen via een voetgangerstunnel, geheel in het thema van het Wilde Westen gestyled. Met de opening van de nieuwe voetgangerstunnel starten de parkgasten hun dagje uit op een plezierige en veilige wijze meteen vanaf de parkeerplaats. Ook de inwoners van het dorp Slagharen en het overige verkeer over de Zwarte Dijk wordt met deze voetgangerstunnel extra veiligheid geboden.

Klim- & klauterpark

Op de eerste dag van seizoen 2019 is tevens een klim- & klauterpark geopend, genaamd Black Hill Ranger Path. Leerlingen van groep 8 van de Kwinkslag uit Slagharen hebben onder begeleiding van de Rangers van Slagharen als eerste de verschillende onderdelen getest. Het parcours is zeer divers, waarbij men bij de ropecourse 36 obstakels trotseert om aan de overkant te komen. Voor waaghalzen is er een 115 meter lange rollglider, waarmee je in ruim 30 seconden tijd naar beneden vliegt. De klimliefhebbers kunnen naar hartenlust klimmen op de 8 meter hoge klimwanden.

Subway

Slagharen blijft investeren en heeft gedurende de winterperiode opnieuw geïnvesteerd in het park, zo draait in El Teatro de nieuwe 4D-film Yogi Bear. Al vanaf de entree is er nieuwe parkmuziek te horen en openen er nieuwe shops en horeca outlets, waaronder een primeur in Nederland, de opening van het eerste Subway restaurant in de attractie- & vakantiepark sector.

Op 20 en 21 april vindt het evenement Invites plaats. Het grootste kinderfeestje van Nederland. Beide dagen zijn er Q&A’s, meet & greets en workshops van de influencers Sterre Koning, Bibi, Ronald en Royalistiq, bekend van YouTube, Instagram of TikTok en worden er diverse activiteiten georganiseerd. Degenen die jarig zijn op 20 of 21 april ontvangen gratis toegang tot Invites.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.