Swipe jezelf door je volgende stedentrip

Swipe je door tips voor een volgende stedentrip.

Het idee is aardig, maar de creatie is bij lange na nog niet voldragen. Gebaseerd op het swipe-leven van de moderne mens van tegenwoordig (Tinder etc.) hebben ze bij http://quicktravel.tips/ een opzet gemaakt waarbij je je door tips voor een stedentrip naar New York en Barcelona kunt swipen. Het zijn allemaal losse tips, die afhankelijk van het besluit van de lezer naar links of rechts verdwijnen. Het lijkt wellicht een zinloze handeling, maar de door jou gewaardeerde tips kun je via een icoontje aan de rechterkant uiteindelijk in een bestand downloaden en meenemen.

Zoals gezegd aardig, maar er moeten er eerst toch nog wel een stad of 10 meer bij komen wil het echt indruk maken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.