Zweden heeft ook een glazen huis, maar dat is voor toeristen

Zo kun je in de Zweedse natuur volledig tot rust komen.

In het West-Zweedse Dalsland wordt in deze maand bij Dalsland Aktiviteter een tweede glazen huis geopend. Het ultieme onthaasten in een glazen huisje in de Zweedse natuur blijkt een groot succes te zijn.

Het concept van 72h cabin won afgelopen jaar al goud in Travel & Tourism category van de European Excellence Awards for European PR and communications. Na de opening van de eerste huisjes op het eiland Henriksholm, volgden er al snel meer. De nieuwste cabins in Dalsland kijken uit over het meer Iväg. Meer informatie over deze bijzondere manier van vakantie houden in Zweden is hier te vinden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.