12.000 stopplekken in een app

Voorbeeld van hoe de app werkt. Foto: PR

Breakzy is een Nederlands bedrijf dat er in geslaagd is om 12.000 stopplekken langs de Europese snelwegen te verzamelen en daar een waarde-oordeel aan te hangen. Met behulp van de filter vind je een speeltuin, restaurant, babyverschoonplaats, hotel of waterval op maximaal 10 km afstand van de snelweg. Zo begint de vakantie voor alle Nederlanders al onderweg en niet pas op de eindbestemming.

Breakzy is een app die inzicht geeft in de kwaliteit van duizenden stopplaatsen op weg naar je vakantiebestemming. Door middel van de reviews die gebruikers geven aan stops onderweg, zoals restaurants, rust- en overnachtingsplaatsen, wordt er een database gecreëerd met ratings per stop. Door de filters die in de app zitten kun je op een eenvoudige manier zoeken naar onder andere tankstations, speelplekken of kampeerplekken. Zo vind je altijd een stopplek die bij je past.

Breakzy is beschikbaar voor zowel Android als iOS. Meer informatie:

www.breakzy.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.