2 tips voor een GB-trip

Met de thee-bus door Londen

Op citytrip in Londen en zin in een een bijzondere afternoon tea? Boek een stoel op de B Afternoon Tea Bus. Een vintage Routemaster dubbeldekker brengt je langs de beroemde hoogtepunten van de hoofdstad terwijl je onderweg smult van thee, sandwiches en allerlei andere lekkernijen. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit (en warme scones). Lees hier meer over enkele van de bekende locaties onderweg.

Koninklijk logeren bij Charles

De Prince of Wales is sinds deze maand uitbater van een bed & breakfast in het hoge noorden van Schotland. Het verblijf genaamd The Granary Lodge, telt 10 kamers en ligt op het terrein van het 16e-eeuwse Castle of Mey in Caithness. Het pand was oorspronkelijk in het bezit van de moeder van koningin Elizabeth voordat het werd overgedragen aan Prins Charles. Na een grondige renovatie is het nu geopend voor gasten die er voor een schappelijke prijs kunnen logeren. Vanuit de B&B heb je vrij uitzicht op de Noordzee en op heldere dagen kun je zelfs de Orkney-eilanden zien liggen

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.