Couturier tovert met bungalows Droomparken

Couturier Sheila de Vries in een van de woningen van Droomparken die zij onderhanden heeft genomen. Foto: PR

Speciaal voor Droomparken heeft couturier Sheila de Vries op Droompark de Zanding in Otterlo een luxe recreatiewoning van het type Cube Magnifique ingericht op de haar kenmerkende stijlvolle wijze. Haar inspiratiebronnen zijn oude culturen zoals de Egyptenaren en de Chinese zijderoute.

Deze maand is de recreatiewoning op Droompark de Zanding in Otterlo feestelijk geopend in het bijzijn van Sheila de Vries zelf en genodigden. Sheila de Vries: ‘Ik richtte al woningen in voor vrienden, maar om het nu in opdracht te mogen doen voor een professionele organisatie als Droomparken is een langgekoesterde wens die nu vervuld wordt.’

Sheila de Vries: ‘Eigenlijk zie je in deze recreatiewoning de stijl hoe ik mijn eigen huis heb ingericht. Je komt als het ware bij mij thuis.’ Blikvanger in de woning is een wand van handgeschilderd behang van de beroemde Britse ontwerpershuis Osborn and Little met schitterende natuurtaferelen.
Droomparken Algemeen Directeur Kees Griesdoorn: ‘We zijn bijzonder trots op de samenwerking met Sheila de Vries en zijn ervan overtuigd dat haar stijl veel gebruikers van luxe woningen op onze parken zal aanspreken. Deze woning is een geweldige inspiratiebron voor velen!’

Gasten op De Zanding kunnen ook kennis maken met twee andere nieuwe vormen van recreëren. De Deense designersgroep Hay Design heeft namelijk vlak daarbij een andere woning ingericht. Hay ontwerpt betaalbare meubels en accessoires voor mensen die meer van modern design houden. Bovendien is er de Modus, een modern vormgegeven recreatiewoning vol moderne snufjes.

Over Sheila de Vries

Sheila de Vries begon als leerling-ontwerper bij de Amsterdamse couturier Tonny Waagemans en opende in 1978 als zelfstandig couturier haar eerste winkel in de Amsterdam. Vanaf september 2011 brengt ze onder de naam Sheila & Gideon Collections naast damesmode ook herenmode met ontwerpen van haar zoon Gideon.

Halverwege de jaren tachtig was ze succesvol met haar modeshows in de Verenigde Staten en had bekende klanten als Jane Fonda. Op de Amerikaanse televisie verzorgde ze vele jaren een liveprogramma over mode. In Nederland had ze jarenlang een mode-item in De 5 Uur Show van RTL4. Sinds 2003 ontwerpt ze de kleding van (voormalig) koningin Beatrix en maakte o.a. haar twee jurken voor de troonswisseling op 30 april 2013. Sheila de Vries is Ridder in de orde van Oranje-Nassau en ontving onder meer de award Dutch Designer of the Year 2012.

Over Droomparken

Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden – een voorwaarde voor een Droompark – op de Veluwe en aan het Veluwemeer, maar ook in Noord-Holland, Limburg en aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving. Droomparken geeft ruimte om te ontdekken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.