Flyeren en gratis vliegen? Dat kan deze zomer

Met het vliegtuig op reis. Foto: Elkedagvakantie

Claimorganisatie Aviclaim zoekt mensen die voor ze wil gaan flyeren op buitenlandse luchthavens in ruil voor vliegtickets en gratis verblijf. “Aviclaim gaat je betalen om te vliegen naar en te overnachten in zonnige vakantieoorden”, zo luidt de wervende tekst van de organisatie. Aviclaim behandelt claims voor vertraagde passagiers en zoekt studenten die aankomende zomer voor hen willen flyeren op Zuid Europese luchthavens.

Omdat Aviclaim het liefst heeft dat er geflyerd wordt bij de gates van vertraagde en geannuleerde vluchten kopen ze vooraf een vliegticket voor de deelnemers. Er wordt van hen verwacht dat ze meerdere uren voor de vlucht aanwezig zijn op de luchthaven om vertraagde passagiers te ondersteunen met het verhaal dat ze compensatie kunnen krijgen. Eén dag of twee dagen later kunnen de studenten weer terug vliegen, afhankelijk van de ticketprijs. De overnachtingen worden in elk geval ook vergoed en deelnemers kunnen zo dus in de vrije uren genieten van de zon op toplocaties.

Remco Kuilman, oprichter van de claimorganisatie, zegt dat de studenten voornamelijk naar zonnige vakantieoorden zullen worden gestuurd omdat het daar in de zomer het meest mis gaat met de vluchten. Solliciteren kan alleen of samen met een vriend of vriendin via de website van Aviclaim.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.