In je hangmat de wereld over

In een 2-persoons hangmat dromen van de reizen die je kunt ondernemen. Foto: PR

Wat is leuker dan in je hangmat luieren? Juist, met z’n tweeën in een hangmat dromen van je volgende reis! In een DoubleNest-hangmat van ENO verken je superrelaxt de wereld. Maar ook in je eigen tuin kun je er samen heerlijk in wegdommelen. De tweepersoonshangmat is ruim en desondanks ook prima geschikt om er in je eentje in te liggen. Hij is op te vouwen tot een pakketje van 10 bij 14 cm en daardoor makkelijk mee te nemen in de aangenaaide foedraal.

ENO introduceert nu een kleurrijke serie met dessins als Aloha Green, Mantra Blue en Kilim Red. Tip: je ligt het comfortabelst in een hangmat als je niet in de lengterichting, maar er wat schuin in gaat liggen. Ga voor meer informatie naar www.eaglesnestoutfitters.nl.

Heavy Duty

Een ENO-hangmat is volgens de producent ‘de leukste manier om tussen je avonturen door op adem te komen en te genieten van het uitzicht. Je kunt erin slapen, lezen, luieren of gezellig bijkletsen met elkaar. Niets is lekkerder dan schommelen in een hangmat’.

Elke hangmat van ENO is ultralicht en gemaakt van zacht, ademend en sneldrogend nylon dat je makkelijk kunt uitwassen. Je installeert de ENO in aan de aluminium draadkarabiners. De kwaliteit is Heavy Duty, dat zie je onder andere aan de naden, die drievoudig gestikt zijn. Een ENO DoubleNest-hangmat kan tot 181 kg belast worden.

Prijs

ENO DoubleNest-hangmat heeft een consumentenadviesprijs van € 79,95. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. De tweepersoonshangmat is gemaakt van 70-denier High Tenacity Nylon Teffeta, weegt 539 gram, is 2,8 m lang en 1,9 m breed. Ingepakt 10,2 x 14 cm. Eagle’s Nest Outfitters (ENO) maakt hangmatten in verschillende maten. Het merk werd in 1999 opgericht in Florida USA. ENO begon als kleine onderneming en bracht, vanuit een kampeerbusje, zijn hangmatten aan de man op muziekfestivals langs de oostkust van de USA. Vanwege de populariteit van de ENO-hangmatten groeide het bedrijf als kool en werd Asheville, North Carolina de thuisbasis voor de productie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.