Bagagetip: Luchtige, allround wandelschoen voor op reis

Bagagetip: Luchtige, allround wandelschoen voor op reis 8
Op reis met de Lucca Low. Foto: PR

Ik ga op reis en neem mee… Goede wandelschoenen natuurlijk. De ontwikkelingen op het gebied van (wandel)schoenen blijven niet stilstaan. Dat bewijst de Lucca Low uit de Walking & Travel collectie van Grisport. Deze vederlichte wandelschoen is een luchtige allrounder met actieve demping waardoor je voeten de hele dag fit blijven. De lange vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoen goed kunt afstellen voor optimaal comfort.

Gri-Air systeem

De wandelschoenen zijn volgens de producent geschikt voor lange wandelingen op vlak, verhard en onverhard terrein. Het Gri-Air systeem zorgt voor een extreem ademend vermogen, waardoor de schoen ook ideaal draagt onder warme omstandigheden. Met de Vibram Freetime zool heb je perfecte controle op elke ondergrond. De zool heeft een mooi slank design, zelfreinigend vermogen en een goed profiel zodat je niet uitglijdt. De neuskap biedt extra bescherming.

Maximale stabiliteit

Het R-system is een sterke, van nylon gemaakte cambreur tussen de laag van polyurethaan en de rubberen zool. Het geeft maximale stabiliteit tijdens het wandelen. De schoen heeft een goede hielfixatie en je hebt geen last van drukpunten.

De Lucca is voorzien van een voorgevormd, anatomisch voetbed voor extra ondersteuning. Dit is uitneembaar, ademend, antibacterieel en gaat geuren tegen. De schoen is gemaakt van Cordura, een high performance textiel dat bestand is tegen scheuren en slijtage. Informatie: www.grisport.nl.

Informatie Grisport

De Grisport Lucca Low is verkrijgbaar bij schoenwinkels en -webshops in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 109,95. De schoenen worden geproduceerd in Italië. Het bedrijf heeft volgens eigen zeggen strikte normen als het gaat om duurzaamheid, en bij het selecteren van materialen.

Bagagetip: Luchtige, allround wandelschoen voor op reis 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.