Dit weekend met je Instagram-foto een tripje naar Barcelona winnen?

Bekende Instagrammers maken reclame voor ibis. Foto: PR

Bij ibis Styles staan creatieve hotelinterieurs en belevingen al tijden centraal. Vandaag zet ibis Styles die creatieve drive extra op de kaart. Met de wedstrijd #ibisStylesByUs worden Instagrammers uitgedaagd om originele foto’s te posten. Zo maken ze kans op een workshop en rondleiding van het beroemde creatieve duo @drcuerda en @Anniset in Barcelona, uiteraard mét overnachting.

Beelden die spreken

Ieder ibis Styles hotel vertelt een verrassend verhaal: soms slaap je in het heelal, dan weer in Wonderland of waan je je in een sportieve setting. Precies deze creativiteit en gevoel voor design wil ibis Styles activeren bij creatievelingen overal ter wereld.

Geen beter moment dan het begin van de zomer, waarin we met z’n allen te land, ter zee en in de lucht aan het Instagrammen slaan. Op die creatieve reis, met smartphone in de hand, wil ibis Styles dat mensen hun verbeelding zoveel mogelijk laten spreken, op zoek naar verrassende en speelse foto’s. “Thuis in de tuin, in de bar, in de stad of in een Italiaans pittoresk dorpje, overal valt er wat leuks te fotograferen. Met ibis Styles hotels proberen we mensen te verrassen; nu vragen wij aan de Instagram-community om ons te verwonderen!”, vertelt Shanna Holthaus, Head of Marketing Benelux bij Accor.

Nederlandse influencers als ambassadeur

Tijdens het verloop van de wedstrijd, die op 25 juni 2019 eindigt, zullen er verschillende tutorials, tips & tricks en how-to’s worden gedeeld via de Instagram accounts van Daniel Rueda en Anna Dévis. Zo worden Instagrammers geprikkeld om verder te kijken dan hun lens lang is. In Nederland zijn travel influencers Wander-lust en Ramijntje door ibis Styles gevraagd om ambassadeur te zijn van het merk en van dit project. Voor beide travel platforms is creatieve fotografie en het maken van beelden die tot de verbeelding spreken cruciaal.

Expositie

Om mee te doen aan de wedstrijd moeten Instagrammers het account @ibishotels taggen en in de beschrijving van hun persoonlijke kunstwerkjes de hashtag #ibisStylesByUs vermelden. De tien gelukkige creatievelingen worden door een tienkoppige jury gekozen, waarin ook @drcuerda en @Anniset een plek hebben. De winnaars gaan op stap in Barcelona met het duo. De gekozen foto’s zullen tentoongesteld worden in negen verschillende ibis Styles hotels over de hele wereld, waaronder bij ibis Styles Den Haag. Klik!

https://www.instagram.com/wanderlust.nl/

https://www.instagram.com/ramijntje/?hl=nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.