LuggageHero verricht ook ‘heldendaden’ in Amsterdam

In navolg op het succes van LuggageHero in Europese steden als Rome, Londen, Barcelona, Lissabon en Brussel, is de korte termijn bagage opslag service sinds kort ook in Amsterdam beschikbaar. Wat LuggageHero bijzonder maakt, is dat je je bagage tijdens je bezoek aan de stad bij 25 drop-off points kunt afleveren. LuggageHero werkt hierin samen met lokale ondernemers, als winkels, hotels, cafés, restaurants en meer.

De lokale ondernemers waar LuggageHero mee samenwerkt zijn allen voorzien van een officieel en gekeurd service kenmerk. Dit betekent dat de bagage veilig en wel wordt beheerd, onder toezicht en verantwoordelijkheid van LuggageHero. De 20 drop-off points zijn daarbij afgestemd op de tourist hotspots in bekende buurten en nabij de belangrijkste OV verbindingen.

Via app

Het vinden van beschikbare drop-off points en het reserveren van de benodigde bagage opslag gebeurt via een mobiele app. Voor het afgeven en het beheer van bagage betaalt de reiziger € 1 per uur, met een maximum van € 10 per dag / per bagagestuk. Hier komt nog een eenmalige handling fee van € 2 per koffer of tas bij. De afgegeven bagage wordt extra beveiligd aan de hand van een LuggageHero security seal en een diefstal- en schadeverzekering van € 2.500 per tas, koffer en inhoud.

Deens initiatief

LuggageHero is opgericht in 2016 in Denemarken door Jannik Lawaetz en is sindsdien gegroeid naar zo’n 750 drop-off points in 14 grote steden in Europa en de VS. Het aantal steden waar LuggageHero actief is wordt dit jaar verder uitgebreid.

Jannik Lawaetz bij zijn eerste vestiging van LuggageHero in Denemarken. Foto: PR

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.