Slapen in een slaapzak van restjes

Slapen in een slaapzak van restjes 9
De slaapzak van restjes ziet er kleurrijk uit. Foto: PR

De Haglöfs Leftover Slaapzak is gemaakt van restjes. Daarom ziet hij er anders uit dan andere slaapzakken. De slaapzak is gemaakt van stukjes high-performance materiaal dat niet op de afvalberg is beland, maar is omgezet in een nieuw product. Verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 105 stuks. Voor een heerlijke nachtrust op een outdoor-avontuur.

Jennie Johansson, Designer en Developer bij Haglöfs over de Leftover: ‘Bij Haglöfs staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen, het is een fundamenteel onderdeel van ons bedrijf. We werken er hard aan om ons voortdurend te verbeteren en vinden oplossingen die de impact van ons bedrijf op het milieu verminderen. Dit voedt ook ons ​​creatieve proces en zo hebben we de Leftover Slaapzak gemaakt. We zochten een manier om restmateriaal dat overblijft van onze productieprocessen te gebruiken. Er kleurrijke slaapzakken van maken bleek een geweldig idee.’

Mooie materialen

De Leftover Slaapzak is uitgerust met alle functies die nodig zijn voor outdoor-avonturen. Hij is gemaakt van gerecycled bluesign® polyester met een polyamide-omhulsel dat is behandeld met fluorkoolstofvrije DWR voor waterdichting. De slaapzak is geïsoleerd met Trifusion® Eco, een slim, veelzijdig en veerkrachtig materiaal dat mooi compact inpakt en dat je ook warm houdt bij -11 ° C. De Leftover is een mummieslaapzak met een nauwsluitende capuchon en een rits aan de zijkant voor gemakkelijke toegang.

Informatie

De Leftover Slaapzak is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van 105 stuks via www.haglofs.com. Gewicht 1700 gram. Consumentenadviesprijs: € 160. Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.