TUI begint samen met LINDA actie voor ‘zomerboeken’

TUI begint samen met LINDA actie voor 'zomerboeken' 9
TUI promoot samen met LINDA het lezen van boeken in de zomer. Foto: PR

Vakantie is dé tijd om lekker te lezen. Dat wordt dan ook massaal gedaan. 40% van de Nederlanders noemt de vakantie hét moment om meer boeken te lezen. En gemiddeld nemen we maar liefst zes boeken mee op vakantie. Dat is goed nieuws, want lezen is om meerdere redenen goed voor je. Maar welke boeken gaan er deze zomer mee in de koffer? Om de vakantieganger op weg te helpen lanceert reisorganisatie TUI de Top 25 Zomerboeken.

Waarom lezen (op vakantie) goed voor je is

Door het lezen van een boek verlaag je niet alleen je stress, verbeter je je geheugen en train je je concentratievermogen, je analytisch vermogen wordt er ook door verbeterd. En als je leest op vakantie brengt dat nog meer voordelen met zich mee. Als je leest ben je echt even helemaal los van je dagelijkse beslommeringen, van je telefoon én je werk. Bovendien heb je om te lezen geen wifi nodig, het kan echt altijd en overal. Én het is een uitstekend tijdverdrijf als je bijvoorbeeld moet wachten op de luchthaven voordat je vlucht vertrekt. Kortom lezen en reizen zijn de ideale combinatie om te ontspannen én ontsnappen.

Gratis boeken met je vakantieboek

De TUI Top 25 Zomerboeken is onderdeel van de Zomerlezen campagne die de reisorganisatie samen met de Stichting CPNB en LINDA. is gestart. Onder het motto “Je vakantie begint met boeken” heeft de campagne als doel het lezen te bevorderen en ontspanning te vergroten. En daar leent een vakantie zich natuurlijk bij uitstek voor. Nog geen vakantie geboekt? Kom dan tussen 19 juni en 31 augustus 2019 met een boek uit de TUI Top 25 Zomerboeken naar een van de TUI winkels en je boekt je Last Minute Vakantie zonder boekingskosten. En met de kortingspas die bijgesloten is bij LINDA. 180 krijg je jouw TUI zomerboek met 5,- euro korting.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.