Nieuw op de Pier: Restaurant Zilt

Restaurant Zilt is te vinden op het Zuidereiland. Foto: Tim Schnitzler / PR

De Pier in Scheveningen is sinds kort met restaurant ZILT een nieuw horecaconcept rijker. Het restaurant met rondom uitzicht over zee en boulevard voert een uitgebreide kaart waarbij gasten een eigen 3 gangendiner kunnen samenstellen voor een vaste prijs van € 17.50,- (op maandag tot en met donderdag).

Op de kaart: een ruime keuze aan diverse streek- en seizoensproducten. Signature dishes van de chef zijn: gerookte zalmtartaar, pekingeend, maar ook het welbekende twaalfuurtje is favoriet. In het panoramisch restaurant met open keuken zijn alle ingrediënten aanwezig om 260 gasten culinair in de watten te leggen.

Over De Pier

De Pier in Scheveningen is een foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. Een paar jaar geleden voegde De Pier daar nog eens vijf luxueuze hotelsuites (zie www.piersuites.nl) aan toe. Op De Pier zijn het hele jaar door festivals, culturele events, markten en muzikale optredens. De Pier is daarnaast zeer in trek als evenementenlocatie voor congressen, seminars en (bedrijfs)feesten. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie: www.pier.nl en www.restaurantzilt.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.