Antidiefstal-tas van PET-flessen: vastmaken, niet skimmen, niet te snijden

Antidiefstal-tas van PET-flessen: vastmaken, niet skimmen, niet te snijden 9
De MetrosafeX 20L Backpack. Foto: PR

Als je op pad gaat met waardvolle spullen als laptop, paspoort en portemonnee wil je deze veilig kunnen opbergen. Pacsafe biedt momenteel met de Metrosafe X Vertical Crossbody daarvoor een oplossing. Het is een soort antidiefstal-kluis, maar dan in de vorm van een lichtgewicht tas.

De Crossbody is gemaakt van gerecycled materiaal van 100% PET-flessen. Dit materiaal is versterkt met een stalen net waar zelfs het scherpste mes niet doorheen komt. Dat geldt ook voor de snijvaste draagband waarmee je de tas veilig kunt bevestigen aan een vast object zoals een tafel of stoel. Verder heeft de tas afsluitbare ritsen en RFID-safe zakken die de veiligheid van je persoonlijke gegevens waarborgen.

De schoudertas is aan de binnenkant voorzien van een 10-inch laptopvak. Je vindt hier ook clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen. Het zijvak aan de buitenzijde is handig om een drinkfles of paraplu in mee te nemen. Verkrijgbaar in Carbon, Dark Denim en Utility Green.

Informatie

De Pacsafe Metrosafe X Vertical Crossbody is verkrijgbaar bij ANWB, outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 89,95. Er is ook een compacte variant: de Metrosafe X Compact Crossbody. Consumentenadviesprijs € 79,95. Ga voor meer informatie naar www.robijns.nl/pacsafe.

Compacte crossbody

De Pacsafe Metrosafe X Antidiefstal Compact Crossbody is een compacte schoudertas voor dagelijks gebruik in de drukke stad. Het is een veiligheidstas van 100% gerecycled materiaal dat is versterkt met een stalen net. De compacte schoudertas heeft een magnetische sluiting zodat de bovenklep altijd dicht is. Je vindt er clips om sleutels of portemonnee aan te bevestigen en afsluitbare ritsen en RFID-safe zakken die de veiligheid van je persoonlijke gegevens waarborgen. De tas is geschikt voor een 7-inch laptop.

Rugzak vol antidiefstal-snufjes

De Metrosafe X 20L Backpack is een rugzak voor hikers en citytrippers. Waar je ook gaat, Parijs, New York, Tokyo, met deze rugzak zijn al je waardevolle spullen veilig opgeborgen. De rugzak is gemaakt van 100% gerecycled materiaal dat is versterkt met staal. De rugzak heeft veel antidiefstal-snufjes zoals afsluitbare ritsen en een verborgen compartiment aan de rugzijde. Met de RFID-bescherming zal je niet gauw ten prooi vallen aan zakkenrollers en skimmers. Met de snijvaste draagbanden leg je de rugzak veilig vast aan een object, zoals een stoel of tafel. De Metrosafe X heeft een laptopvak voor laptops tot en met 15 inch. In het zijvak aan de buitenzijde neem je een drinkfles of paraplu mee. Pacsafe Metrosafe X 20L Backpack is verkrijgbaar bij ANWB, andere outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 129,95.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.