Attractiepark De Waarbeek krijgt een All-in Concept

Pret maken in de Waarbeek, samen met de mascotte van het park. Foto: PR

Als je voor alles bij een dagje uit je portemonnee moet trekken, dan is dat niet leuk. Het geeft je het idee dat je ook veel meer uitgeeft, dan je misschien wel doet. Pretparken hebben daarvoor lang geleden het ‘all inclusive’-tarief bedacht. In die rij sluit zich het pretpark De Waarbeek uit het Overijsselse Hengelo aan. Vanaf de zomer van 2019 beleven families een complete dag uit met een nieuw concept. Er zijn nu tickets voor een All-in dag.

Attractiepark De Waarbeek heeft onlangs met de nieuwe eigenaren Kevin & Janna Moespot het 95-jarige jubileum gevierd. Attractiepark De Waarbeek staat bekend als “nostalgisch” Attractiepark met o.a. de oudste stalen achtbaan ter wereld.

Sprookjesrestaurant

Na de recentelijke overname van oud eigenaar Arijan van Bavel (Adje) werd er naast een investering in een nieuwe attractie volop gewerkt aan onderhoud van het park. Tegelijk daarbij komt er een volledig nieuw concept voor het direct naastgelegen Pannenkoekenhuis, dat werd omgebouwd tot een sprookjesrestaurant. Nu deze ombouw compleet is zal de volgende fase worden ingezet en dat is het aanbieden van een volledige dag Attractiepark met een all-in concept voor een vast bedrag. Daarbij verdwijnt de naam Pannenkoekenhoes. Dat wordt onderdeel van het Attractiepark onder de naam Familierestaurant De Waarbeek.

‘Geen nee zeggen’

Dit concept is volgens de exploitanten ideaal voor gezinnen, die hiermee een ’totaal-belevenis’ krijgen en “geen nee te hoeven zeggen”. Maar uiteraard is deze opzet geschikt voor iedereen die voor een vaste prijs een dag naar een Attractiepark wil gaan inclusief eten en drinken.

– Reguliere ticket prijs: €12,50
– All-In kinderprijs tot 11 jaar: €17.50
– All-in reguliere prijs: €25,-

Het Familierestaurant is elke openingsdag van het attractiepark geopend van 10:00 – 17:00 uur. Hier kunnen bezoekers in de ochtend koffie & thee met lekkernijen krijgen en is de rest van de dag is het broodjesbuffet en snackbuffet geopend.

Al sinds 1942

Het Attractiepark ligt in de bossen tussen Hengelo (ov) en Enschede. Het begon allemaal in 1942, toen gestart werd als “Theehuis De Waarbeek”. De Waarbeek heeft er door de jaren heen een variëteit aan attracties bij gekregen, zoals: de botsauto’s, de Hully Gully, de bungee en de Toffe Twister. Voor de kleintjes zijn er de Lazy Pompoen, de Eendencarrousel en de Spoortrein.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.