Caravelair breidt instapserie uit met nieuwe indelingen

Caravelair breidt instapserie uit met nieuwe indelingen 9
Kijkje in de nieuwe caravans van Caravalair. Foto: PR

Het merk Caravelair blijft het volgens de producent uitstekend doen op de Nederlandse markt. Met populaire caravans als de Antares Style, maar zeker ook met de instappers van de Alba serie heeft Caravelair zich een plaats in de verkooptop van de Nederlandse caravanmarkt verworven. Reden genoeg om de nieuwe basisserie Alba uit te breiden.

Naast bestaande Alba 390 en 426 wordt de serie vergroot met de Alba 400 en 466. Zodoende is er nu keus uit twee compacte gezinswagens en twee caravans voor stellen.

De Alba 400 is een bekende van het merk. De indeling heeft een eindkeuken met daarnaast de toiletruimte. In het midden bevindt zich de treinzit met daar tegenover de hangkast en een laag meubel. Voorin de caravan staat een ruim dwarsgeplaats tweepersoonsbed.

De Alba 466, ook een bekende wagen, heeft een stapelbed achter, een midden zit tegenover de keuken en ook hier weer het grote tweepersoonsbed aan de voorzijde.

Uitbreidingspakket

De standaarduitrusting van de Alba serie is uit te breiden met twee pakketten.

Het Travel Plus Pakket (AKS 3004, schokbrekers, serviceluik 75×30 cm, reservewiel en reservewielhouder in de disselbak) maakt de caravan al behoorlijk compleet.
Voor wie dat nog niet genoeg is kan men ook nog het Pack Ambition bestellen. Met een 5 liter Trumatherme boiler, een handdouche, een Midi Heki dakluik van 70×50 cm, een hordeur, een vaste watertank van 30 liter en 3x LED leesspots wordt de Alba serie dan compleet. Ook met deze aanvullende pakketten blijft de Alba een caravan die door bijna elke auto te trekken is.

Antares Style

Boven de Alba serie staat de Antares Style. Deze succesvolle serie biedt komend jaar de keuze uit 6 indelingen, van compact tot groot en van tweepersoonsbedden, een eilandbed, enkele bedden tot zelfs een kinderkamer indeling.

Nieuw is de Antares Style 410, een caravan met een compacte binnen lengte van 4,2 meter. Op deze lengte biedt de caravan een ruime zit en eindkeuken met voorin een in de lengte geplaatst tweepersoonsbed met daarnaast de toiletruimte. Handig is de open ruimte bij het voeteneinde voor een makkelijkere in- en uitstap.

Watertanks

De Antares Style uitrusting is omvangrijk en bestaat uit polyester dak en zijwanden (dus een complete polyester body), kussenopmaak als in de duurdere Artica, flexibele spotjes onder de bovenkastjes boven de dinette, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank, een controlepaneel voor binnen- en buitentemperatuur en niveau watertank en een 5 liter warmwaterboiler.

De Luxe Artica-serie wordt op een aantal punten verfraait en komt zo op een nog hoger niveau. De zijwanden zijn in de kleur taupe gespoten. De skirts worden in donkergrijs uitgevoerd, net als de optionele dissel afdek.

De hordeur wordt nu standaard gemonteerd en het interieur krijgt het Ambiance lighting pakket. De Artica heeft de 150 liter XL Freeze koelkast standaard.

Indelingen

De Artica serie gaat bestaan uit 3 indelingen: de 465 (rondzit achter, middenkeuken en tweepersoonsbed voorin naast de toiletruimte), de 492 (twee enkele bedden), en de 490 (rondzit achter en eilandbed aan de voorzijde).

  • De basisserie van Caravelair, de Alba is verkrijgbaar vanaf € 12.695,-, de Antares Style begint bij € 16.195,-. en de Artica start bij € 20.960,-.
  • De prijzen zijn All-in, dus inclusief 21% BTW, kentekenbewijs, verwijderingsbijdrage, transport naar de dealer en kosten rijklaar maken.
  • Caravelair geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.