Een jas als ‘tweede huid’ van Zweedse makelij

Een Haglofs Skarn Jacket. Foto: PR

Softshell die draagt als een tweede huid
Het nieuwe Skarn Hybrid Jacket van Haglöfs is een lichtgewicht, elastische softshell gemaakt van FlexAble™. Dit materiaal draagt volgens de producent als ‘een tweede huid’ en maakt het jack waterafstotend en windwerend. ‘Het beschikt over een uitstekend ademend vermogen en heeft 4-way stretch op die gedeeltes waar maximale bewegingsvrijheid gewenst is.’

De Skarn is een jack voor vrije tijd, lange wandelingen of in de bergen. Op kwetsbare plaatsen is het jack voorzien van extra verstevigd, slijtvast materiaal. De capuchon is geschikt om over een klimhelm te dragen.

Fluorcarbonvrij

De fluorcarbonvrije DWR-behandeling beschermt niet alleen de softshell, maar ook het milieu. Het jack heeft twee steekzakken en een borstzak met rits. De voorgevormde mouwen hebben nauwsluitende mouwuiteinden. Langs de onderkant bevindt zich een aantrekkoord. Haglöfs Skarn Hybrid Jacket voor heren is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 190. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Over Haglöfs

Haglöfs werd in 1914 in Zweden opgericht door Wictor Haglöf en is vandaag de dag de grootste leverancier van outdoorkleding en -accessoires in Scandinavië. Haglöfs heeft meer dan 500 producten in haar collectie, verdeeld over de productgroepen kleding, schoenen, rugzakken en slaapzakken.

Het merk heeft als doel kleding en accessoires te ontwikkelen en produceren die het outdoorleven aangenaam maken: betrouwbaar, duurzaam, functioneel en met een minimale impact op de natuur. Het innovatieve merk wil mensen inspireren om eropuit te trekken en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.