Is dit de beste manier om koffie te maken op de camping?

Hoe maak je de beste koffie op vakantie? Die vraag stelde de redactie van Coolest Gadgets zichzelf. Wat doe je als er geen Starbucks in de buurt is of iemand met elektriciteit in zijn caravan of camper?

Je kunt natuurlijk ouderwets een keteltje water opzetten en dan langzaam zelf het kokende water in het filter schenken. Maar hé, we leven anno 2019, dus daar moeten toch modernere oplossingen voor de hedendaagse kampeerder voor zijn? Hoewel deze test Amerikaans getint is, kunnen Europese kampeerders er zeker ook wat aan hebben, aangezien Coleman een merk is dat de laatste jaren ook gewoon in onze kampeerwinkels te vinden is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.