Kamperen in het wild mag ook (soms) in Engeland

Kamperen in het wild mag ook (soms) in Engeland 9
Kamperen in de natuur in Engeland. Foto: Pixabay/CC0

Kamperen is voor veel mensen de favoriete manier van vakantie vieren. Een stuk avontuurlijker dan een camping is het overnachten in de vrije natuur. In Schotland mag je overal wild kamperen en in sommige delen van Engeland en Wales is het ook toegestaan. Dus trek er deze zomer op uit voor een avontuur en overnacht op de mooiste verlaten plekken voor het ultieme gevoel van vrijheid. Wat te denken van Cairngorms National Park in Schotland of de Black Mountains in Wales? Klaar om de massa te ontsnappen en back to basic te gaan? Lees hier alle tips.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.