Schiedam geeft aanzet voor ‘goed gevoel’ met speciale festivalbeker

Schiedam geeft aanzet voor 'goed gevoel' met speciale festivalbeker 9
De speciale Festivalbeker uit Schiedam. Foto: Anjes Gesink / PR

Het festivalseizoen is weer begonnen: heerlijk in de zomerzon met een ijskoud biertje genieten van de beste muziek. Helaas laten duizenden festivalgangers jaarlijks ook een flinke berg rommel achter. Om deze afvalberg te lijf te gaan introduceren Stichting Centrummanagement Schiedam en Stichting Promotie Schiedam de exclusieve S’DAM Festivalbeker: een duurzame beker die het hele festivalseizoen mee gaat. De zonnige S’DAM Festivalbeker wordt op 12 juli 2019 geïntroduceerd tijdens het gratis popfestival Where we’ve met in Schiedam.

Duurzame beker

Het doel is om de S’DAM festivalbeker te gebruiken bij alle evenementen die je bezoekt. Bij de bar schenken ze je drankje er in en na afloop van het evenement neem je de beker mee naar huis. Zo lever je een positieve bijdrage aan schonere parken, natuurgebieden en pleinen. De festivalbeker is duurzaam geproduceerd, geschikt voor koude en hete dranken en mag in de vaatwasser en magnetron. Geen afval, en wel zo gemakkelijk in gebruik.

De opvallende beker in het herkenbare ‘Schiedams geel’ bevat symbolen die verwijzen naar de stad. Onder andere de wieken van de Schiedamse molens, een jenever glaasje en de monumentale pakhuizen die je nu nog in de binnenstad vindt, sieren de buitenkant. De beker wordt officieel geïntroduceerd tijdens het gratis popfestival Where we’ve met dat op vrijdag 12 t/m zondag 14 juli plaatsvindt op het Dirkzwagerterrein in Schiedam. De bekers zijn voor € 2,80 te koop op het evenemententerrein. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar bij het I-punt in De Waag en op alle andere Schiedamse evenementen. De beker is natuurlijk ook leuk om cadeau te doen.

Over de bedenkers

Met de in 2015 gelanceerde campagne S’DAM zet Stichting Promotie Schiedam wonen, werken en recreëren in Schiedam op de kaart. Het merk S’DAM komt voort uit het DNA van de stad: het distilleercluster met onder andere wereldberoemde jenever als gin, de maritieme sector en de veelzijdige maakindustrie.

Overige informatie over de S’DAM Festivalbeker: https://www.sdam.nl/

Verkrijgbaar via: I-Punt in de Waag, Lange Kerkstraat 39
3111 NN Schiedam

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.