Winterkamperen als trend bij Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Bij de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs in Utrecht kun je kennis maken met allerlei vormen van kamperen. Foto: Elkedagvakantie

Voor iedereen die er graag op uittrekt en houdt van het buitenleven staat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weer in de agenda: tussen 9 en 13 oktober 2019 is het zo ver. Met bijna 60.000 m2 kampeermiddelen is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de grootste beurs in Nederland die volledig in het teken staat van kamperen.

De nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor)tenten, de laatste kampeergadgets, de mooiste bestemmingen; de bezoeker vindt het allemaal op het kampeer-event in Utrecht. Behalve van alles bekijken, kunnen bezoekers net als andere jaren ook weer van alles zelf testen. Ook zijn er allerlei informatieve workshops en presentaties te volgen in de theaters.

Winterkamperen en offroad

Dit jaar staat het offroad kamperen in de spotlights. Denk aan stoere kampeermiddelen als fourwheeldrive en daktenten. Ook is er tijdens de 2019 editie veel aandacht voor kamperen in de winter. Bezoekers komen binnen in een winterse setting met kampeermiddelen en accessoires die ideaal zijn voor kamperen in de kou en er worden dagelijks presentaties gegeven over waar je aan moet denken als je er in de winter op uittrekt.

Geoefende kampeerders kunnen net als voorgaande jaren met hun caravan, camper of vouwwagen een nachtje overnachten op de pop-up camping op het Jaarbeursterrein. Voor bezoekers die het kamperen pas net ontdekken of voor de bezoekers die het leuk vinden om eens met een heel ander kampeermiddel op pad te gaan, is er dit jaar nog meer aandacht voor verhuurmogelijkheden.

Primeur

Of de bezoeker nu gaat voor een nieuwe caravan, camper, vouwwagen of tent: op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor iedere kampeerder ook dit jaar weer veel nieuws te vinden. En dit jaar heeft de beurs een flinke primeur te pakken. Tijdens het event wordt het nieuwe kampeerconcept de ‘TakeOff’ van Easy Caravanning gelanceerd. Een heel nieuw product van Rikus Hoving en Maarten de Roos dat in samenwerking met vouwwagenfabrikant Holtkamper wordt gemaakt. De TakeOff verenigt de voordelen van de vouwwagen met die van een traditionele toercaravan. In de komende weken onthult Easy Caravanning stukje bij beetje hun primeur.

Praktische informatie

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is in 2019 van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober. De openingstijden zijn van 10.00 en 17.00 uur.

Toegangskaarten zijn nu al verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl Tijdens een speciale Early Bird actie, die tot 1 september 2019 loopt, kost een kaartje € 9,

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.