En? Hoe was je vakantie?

Naar Bloemendaal-strand met een busje

Beetje gekrulde tenen werk deze video. Het is een voorbeeld van ‘goed idee, verkeerde uitwerking’. Een slippersmerk dacht dat het het wel leuk zou zijn om vakantiegangers van het station met een VW-busje naar het strand van Bloemendaal te brengen. Maar dan ben je wel afhankelijk van de presentatoren en de gasten die je weet te strikken.

De presentatoren krijgen verschillende stellen in de bus. Het is aardig om te zien hoe de meningen van man en vrouw keer op keer verschillend zijn als het graat om het antwoord op de vraag ‘Wat was de leukste vakantie die je ooit gehad hebt?’

Feit is wel dat na dit weekend voor het grootste deel van Nederland de zomervakantie 2019 weer achter de rug is. Gelukkig zijn er dan de volgende tips om zo soepel mogelijk weer aan het werk te gaan:

  • Zorg voor een rustige terugkeer door een dag of twee vrij te plannen na je vakantie en neem de tijd om de was te doen en nog even te barbecueën in de tuin.
  • Natuurlijk kun je een lavendelplantje of iets anders leuks op je bureau zetten, je volgende vakantie boeken, maar wat je beter kunt doen: zorg dat je baan leuk is. En als dat niet zo is, gaan zoeken naar iets anders.
  • Ga in je lekkerste vakantiebroek naar je werk, zet onderweg in de auto de Italiaanse radio op om de taal nog even te horen. En eet nog even wat je ook at op vakantie.
  • Wat ook kan helpen is bedenken wat jou zo gelukkig maakte op vakantie. Het veel buiten zijn? Tijd met je familie doorbrengen? Lezen? Misschien kun je die elementen ook in je dagelijkse leven binnenbrengen.
  • Zie je er als echt als een berg tegenop om weer aan de slag te gaan? Dan is het misschien tijd om een andere baan te zoeken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.