Het eerste hotel aan de westkust van Florida in ere hersteld

De Belleview Inn was in 1897 het eerste hotel aan de westkust van Florida. Gebouwd door spoorwegontwikkelaar Henry Plant. Dit historische pand is nu in ere hersteld. Het is voor gasten alsof ze de vorige eeuw weer binnenstappen. Het was van oorsprong een vakantieoord voor atleten, beroemdheden en presidenten. Het hotel sloot zijn deuren in 2009, maar is nu na een restauratie van $ 13 miljoen weer in optimale staat om gasten te ontvangen.

Het gebouw heeft vier verdiepingen en 35 kamers, die allemaal de charme van het verleden hebben behouden. Meer dan 80% van de authentieke kenmerken zijn bewaard gebleven, waaronder de grote trap in de lobby, de harde houten vloeren, de open haarden en de deuren van de gastenkamer. Het pand beschikt ook over moderne voorzieningen, waaronder een zwembad in resortstijl, een volledig uitgerust fitnesscentrum en een geschiedenisruimte die bezoekers informatie en artefacten over de nalatenschap van het pand toont. Het pand grenst ook aan de eerste golfbaan in Florida, ontworpen door Donald J. Ross bij de aangrenzende Belleair Country Club.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.