Lonely Planet bundelt de 101 wereldwonderen in boek

Lonely Planet bundelt de 101 wereldwonderen in boek 9
De omslag van de Engelstalige uitvoering van dit boek. Foto: Lonely Planet

Verbazingwekkend? Absoluut. Maar onbereikbaar? Niet echt. Van Antarctica en de Amazone tot de Victoriawatervallen en de Chinese Muur, in het spectaculaire boek Lonely Planet 101 wereldwonderenvind je 101 schitterende plekken en lees je hoe je deze zelf kunt gaan bekijken.

In Lonely Planet 101 wereldwonderen lees je hoe je er komt, wanneer je het beste op reis kunt gaan en waar je kunt overnachten. Geschreven door de experts van Lonely Planet, geïllustreerd met de mooiste fotografie, praktisch en met de beste tips voor ieder budget. Laat je inspireren door dit prachtige boek en ga zelf op reis.

Lonely Planet 101 wereldwonderen | Lonely Planet | 9789021572406 | €29,99 | 15 oktober 2019

Blader door een voorbeeld van het boek
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.